top of page

Aanbod

In de eerste plaats verkoop ik                               (Nederlandstalige én Franstalige titels)

Momenteel ontdek je in het aanbod prentenboeken voor jong en oud, doe-boeken, informatieve boeken en boekjes voor eerste lezertjes. Ik selecteer wat ik zelf mooi en boeiend vind, maar sta zeker open voor suggesties. In de toekomst wil ik graag uitbreiden met leesboeken tot 12 jaar.

Ik geef je met plezier tips of advies om met boeken aan de slag te gaan met een klasgroep, de leefgroep,...

In de wereld van de sms'en en facebookberichtjes vergeet je snel dat                                      in de brievenbus nog steeds een aangename verrassing is... Zo tref je in de winkel kaartjes aan voor verschillende gelegenheden.

Ben je op zoek naar                                ? Naast een mooi kinderboek, vind je ook zelfgemaakte stoffen tassen, met de hand gebonden boekjes en puzzels.

Heb je zin in een gezellige babbel, een momentje van rust of gewoon zomaar even binnenspringen, dan kan je genieten van 

                                                                  

 

Zin in een alternatief verjaardagsfeestje?

We gaan creatief aan de slag met een thema, een boek, een verhaal,... Ik werk met plezier een feestje op maat uit. Kom eens langs of stuur een mailtje!

In vakantieperiodes heb je de mogelijkheid om in te schrijven voor een creatieve stage. Hou de website in de gaten onder het item 'agenda'  en check de facebookpagina.

Verder kan je mij contacteren om met een team, een klasgroep, een leefgroep, enkele kinderen/jongeren ... aan de slag te gaan. Meestal gaat dit over een reeks sessies waarbij ik op een creatieve manier werk aan bewustwording en je samen met de groep beweegt naar verandering. Je doorloopt een doelgericht proces in verbinding met jezelf en jouw omgeving.

Mijn taak hierin is het begeleiden en ondersteunen van het creatief agogisch proces.

Voorbeelden van mogelijke thema's zijn identiteit, emoties, weerbaarheid,...

Neem gerust contact op indien je interesse hebt of hierover graag meer wil weten.

bottom of page